Petra Kvitova anunță logodna cu antrenorul Vanek

Petra Kvitova anunță logodna cu antrenorul Vanek

Wimbledon a fost întotdeauna un loc cu multe amintiri fericite pentru dubla campioană Petra Kvitova și anul acesta nu a făcut excepție.

 

Postată pe rețelele de socializare, ceha a confirmat că s-a logodit cu partenerul ei Jiri Vanek la ceea ce ea descrie drept „locul ei special”. Ea nu a oferit detalii despre cum a avut loc propunerea. Kvitova a confirmat vestea cu mai puțin de o săptămână înainte de începerea US Open și la trei zile după ce a ajuns în finala Western și Southern Open.

„Vești fericite pe care am vrut să le împărtășim cu voi, guys… Am spus „da” în locul meu special”, a scris Kvitova într-o postare pe Twitter cu o fotografie a perechii.

Vanek lucrează ca antrenor al lui Kvitova din noiembrie 2016 și este el însuși un fost jucător. De-a lungul carierei sale, jucătorul de 44 de ani a câștigat 11 titluri Challenger, și-a reprezentat țara la Jocurile Olimpice din 2000 și a atins vârful pe locul 74 ATP.

Citeste si:  Novak Djokovic, înscris la tragerea la sorţi de la Indian Wells, dar participarea sa rămâne în suspans

Nu este clar de cât timp se întâlnesc cei doi. În august 2021, Kvitova a spus în timpul unui interviu cu Blesk că ea și Vanek sunt într-o relație. La acea vreme circulau zvonuri că ar fi fost implicați romantic unul cu celălalt. Vanek, care a mai antrenat-o anterior pe Karolina Pliskova, este divorțat și are doi copii dintr-o altă relație.

Anunțul vine în momentul în care Kvitova intră în US Open din acest an cu un record de victorii-înfrângeri de 22-16 până acum în acest sezon. În iunie, ea a câștigat cel de-al 29-lea titlu din WTA la Eastbourne International după ce a învins-o pe Jelena Ostapenko în finală. În prezent, se află pe locul 21 în lume.

Sari la bara de unelte