Paula Badosa Gibert denunță o carantină „lamentabilă” înainte de Australian Open

paula badosa

Într-un interviu acordat cotidianului Marca, spaniola Paula Badosa Gibert, a 67-a jucătoare din lume, a declarat că se simte „abandonată” de organizatorii Australian Open.

Jucătoarea spaniolă Paula Badosa Gibert a deplâns organizarea carantinei sale în Australia, unde 72 de jucători sunt limitați la hoteluri în timp ce așteaptă începerea Australian Open (în perioada 8-21 februarie). „Condițiile în care ne găsim aici sunt dezastruoase, nu mă așteptam la asta”, a declarat cel de-al 67-lea jucător din lume într-un interviu acordat cotidianului spaniol Marca.

„Mă simt abandonată, pentru că nu am echipamentul de antrenament pe care l-am cerut după cinci zile (în carantină), nu sunt informată despre tipul de virus pe care îl am în timp ce se presupune că știm după trei zile, nu există informații de la turneu … „, deplânge Badosa Gibert, care a dat rezultate pozitive pentru Covid-19 la sosirea ei în Australia și s-a transferat miercurea trecută la un hotel medical pentru carantină.

Citeste si:  Fără puncte dar cu premii mari la Wimbledon

„Primul lucru care este recomandat atunci când aveți un virus este să deschideți ferestrele din dormitor, astfel încât aerul să poată circula”, adaugă ea. Nu am ferestre în camera mea, care are abia 15 metri pătrați”.

Joia trecută, federația spaniolă de tenis i-a cerut omologul australian „rezolvarea problemei jucătorilor cei mai afectați” de condițiile de carantină din Melbourne înainte de Australian Open … în special Mario Vilella și Carlos Alcaraz, limitați la o cameră fără a putea să-l părăsească timp de 14 zile după ce cei doi au avut mai multe teste PCR negative.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*