Cum s-a desfășurat demiterea lui Frank Lampard de la Chelsea

Demis la o întâlnire de luni, de la ora 09:00, cu președintele Bruce Buck și directoarea Marina Granovskaia, Frank Lampard nu și-a luat rămas bun de la echipa sa de la Chelsea.

Chelsea este așteptat să-l numească pe Thomas Tuchel drept noul lor manager după ce l-a demis luni pe Frank Lampard. Reporterul Sky Sports News, Kaveh Solhekol, relatează ultimele 24 de ore ale domniei lui Lampard la Stamford Bridge.

Statutul lui Lampard de golgheter record al clubului și favorit al fanilor nu l-a putut salva de la a deveni cel de-al 10-lea manager demis în era lui Roman Abramovich, chiar dacă rusul a recunoscut că aceasta nu este o decizie obișnuită, deoarece a făcut rara etapă de a emite o declarație personală de mulțumire omului plecat.

Lampard știa că se află sub presiune. Citise și auzise ceea ce se spunea în mass-media și luni dimineață își îndrepta drumul spre terenul de antrenament când i s-a cerut să participe la o întâlnire la Stamford Bridge cu directorul Marina Granovskaia și președintele Bruce Buck.

La acea întâlnire, i s-a spus că și-a pierdut slujba, așa că nu a avut ocazia să-și ia rămas bun de la jucătorii personal la terenul de antrenament. Locuiește la aproximativ cinci minute cu mașina de Stamford Bridge, așa că a fost mai mult o strategie de intimidare. Jucătorii au primit un mesaj pe WhatsApp spunându-se că ”nu veniți la antrenament până după-amiaza”, așa că dimineața nu era nimeni care să-și ia rămas bun de la manager, care vroia să explice ce se întâmplă.

Citeste si:  Jurgen Klopp s-a enervat în ciuda victoriei cormoranilor

În ceea ce îl privește pe Frank Lampard, i-ar fi plăcut să i se acorde mai mult timp și încă mai are multă credință în propriile sale abilități și a simțit că poate întoarce situația. Vara i s-a spus că terminarea în primii patru nu ar fi un suficient plan. 

I s-a spus că Chelsea trebuie să reducă distanța față de Liverpool și Manchester City și să fie în măsură să aspire la  titlul. Asta pur și simplu nu s-a concretizat, și clubul a simțit că Tuchel va obține mai mult de la acești jucători decât ar fi putut obține el. A fost un pic șocat de faptul că s-a întâmplat luni dimineață, dar a participat mult la acest joc și a văzut mulți manageri pierzându-și slujba la Chelsea.

Lampard va continua să fie plătit până la încheierea contractului în această vară, dar Chelsea este încrezător că Tuchel va fi la conducere până miercuri la meciul din Premier League cu Wolves la Stamford Bridge. El va fi antrenorul principal al Chelsea și nu sunt alți candidați care să preia de la Lampard.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*