Osaka iese de la Pan Pacific Open cu dureri de stomac

naomi osaka

Fostul număr unu mondial de tenis, Naomi Osaka, s-a retras joi de la Pan Pacific Open din Tokyo, după ce s-a plâns de dureri abdominale.

Japoneza în vârstă de 24 de ani urma să o înfrunte cu brazilianca Beatriz Haddad Maia în turul doi, dar s-a retras spunând că „corpul ei nu o lasă” să concureze.

„Este o onoare să pot juca la Toray Pan Pacific Open în fața fanilor minunați de aici, în Japonia”, a spus Osaka într-un comunicat publicat de organizatori. Acesta a fost și va fi întotdeauna un turneu special pentru mine și mi-aș fi dorit să fi putut păși astăzi pe teren, dar corpul meu nu mă lasă. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul dumneavoastră în această săptămână și ne vedem la anul”, a adăugat ea.

Citeste si:  Irina Begu s-a calificat in optimile de la Shenzhen

Osaka, de patru ori câștigătoare de Grand Slam, căuta să pună capăt unei forme proaste la Tokyo, unde este campioana de la ultima dată când s-a disputat turneul, în 2019.

Meciul ei din primul tur împotriva Daria Saville a durat doar șapte minute înainte ca australianca să se accidenteze la genunchi și să se retragă.