Osaka iese de la Pan Pacific Open cu dureri de stomac

Osaka iese de la Pan Pacific Open cu dureri de stomac

Fostul număr unu mondial de tenis, Naomi Osaka, s-a retras joi de la Pan Pacific Open din Tokyo, după ce s-a plâns de dureri abdominale.

Japoneza în vârstă de 24 de ani urma să o înfrunte cu brazilianca Beatriz Haddad Maia în turul doi, dar s-a retras spunând că „corpul ei nu o lasă” să concureze.

„Este o onoare să pot juca la Toray Pan Pacific Open în fața fanilor minunați de aici, în Japonia”, a spus Osaka într-un comunicat publicat de organizatori. Acesta a fost și va fi întotdeauna un turneu special pentru mine și mi-aș fi dorit să fi putut păși astăzi pe teren, dar corpul meu nu mă lasă. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul dumneavoastră în această săptămână și ne vedem la anul”, a adăugat ea.

Citeste si:  Norvegianul Casper Ruud renunță la Rio Open după o accidentare la abdomen

Osaka, de patru ori câștigătoare de Grand Slam, căuta să pună capăt unei forme proaste la Tokyo, unde este campioana de la ultima dată când s-a disputat turneul, în 2019.

Meciul ei din primul tur împotriva Daria Saville a durat doar șapte minute înainte ca australianca să se accidenteze la genunchi și să se retragă.