Optimism în privința desfășurării Roland Garros în toamnă

roland garros

Directorul turneului de la French Open spune că există motive de optimism pentru ca turneul Roland Garros va putea avea loc în toamnă.

Tragerea tabloului principal la a Roland Garros urma să înceapă duminică, dar a fost amânată până în septembrie.

Guy Forget spune că nu se resemnează să joace turneul în spatele ușilor închise și speră să „primească cât mai multă lume”. „În acest moment, semnele se îndreaptă într-o direcție pozitivă”, a spus el. „Acum, nu știm ce se va întâmpla într-o lună sau două. Ne vom adapta la orice ne spune guvernul. Ar trebui să fim ambițioși și optimiști. Sperăm că Roland Garros va avea loc și în condiții favorabile.”

Primul ministru francez, Edouard Philippe, a declarat că nu vor fi permise evenimente sportive mari în țară înainte de septembrie.

Citeste si:  Brisbane International va reveni ca eveniment de pregătire a Australian Open

Roland Garros a anunțat inițial ca dată de începere 20 septembrie, dar probabil că va fi împinsă înapoi cu o săptămână sau chiar două odată ce celelalte tururi au luat în considerare opțiunile lor.

„Lucrăm foarte strâns cu ATP, WTA și ITF, astfel încât să putem face un anunț cuprinzător despre cum va arăta programul de acum până la sfârșitul anului”, a continuat Forget.

”Orașul New York este și mai afectat de coronavirus decât Franța. De asemenea, au unele probleme de organizare mari și vor face un anunț cam la jumătatea lunii iunie pentru a explica cum va arăta US Open ”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*