Două cazuri noi de coronavirus după al doilea set de teste din Premier

Două cazuri noi de coronavirus după al doilea set de teste din Premier

Două cazuri pozitive la două cluburi separate din 996 teste; În total, opt cazuri pozitive au revenit din 1.744 de teste efectuate pe parcursul a două runde.

Jucătorii și personalul cluburilor din Premier League au primit, sâmbătă, rezultatele celei de-a doua runde a testelor de coronavirus, după ce s-au desfășurat antrenamentele de marți, joi și vineri pe terenurile cluburilor. Un număr de 996 teste au fost efectuate în a doua rundă de testare în masă, numărul testelor disponibile pentru fiecare club a crescut de la 40 la 50. Toate cele 20 de cluburi au efectuat acum două runde de testare, cluburile urmând să participe la o a treia rundă luni și marți.

Citeste si:  AS Monaco a cumparat Cercle Bruges

Până în prezent, opt teste pozitive au fost descoperite dintr-un total de 1.744 de teste efectuate în primele două runde, ceea ce echivalează cu 0,45 la sută din testele revenite pozitiv. Jucătorii sau personalul clubului care au rezultate pozitive se vor autoizola acum pentru o perioadă de șapte zile.

„Premier League oferă aceste informații în scopul integrității și transparenței concurenței. Niciun detaliu specific cu privire la cluburi sau persoane nu va fi furnizat de către Ligă, iar rezultatele vor fi făcute publice după fiecare rundă de testare” se arată în comunicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte