Numărul unu mondial, Iga Swiatek, s-a retras de la Madrid Open, motivând îngrijorarea unei accidentări

Numărul unu mondial, Iga Swiatek, s-a retras de la Madrid Open, motivând îngrijorarea unei accidentări

Cu Roland Garros la colț, poloneza Iga Swiatek a decis să se retragă de la Madrid Open pentru a relaxa o problemă la umăr.

Proaspăt încoronată numărul unu mondial, a câștigat Marele Premiu de tenis Porsche de la Stuttgart săptămâna trecută – a patra victorie consecutivă în acest sezon.

Tânăra de 20 de ani era de așteptat să fie cap de serie la Madrid – primul eveniment WTA Tour 1000 pe zgură din acest sezon – și urma să înfrunte o calificată, vineri.

Cu toate acestea, având mai puțin de o lună distanță până la French Open, campioana Roland Garros din 2021 a decis să ia o pauză pentru a-și reveni complet înaintea vizitei sale la Paris.

Citeste si:  Probleme pentru Brazilia la Copa America. Alves este indisponibil

„Din păcate, eu și echipa mea am decis că trebuie să mă retrag de la Madrid. Sper să ne vedem anul viitor”, a dezvăluit Swiatek pe Twitter.

„După ultimele săptămâni intense și câștigarea a patru titluri la rând, este timpul să am grijă de brațul meu care a fost obosit de la Miami Open și nu am avut șansa să mă descurc cum trebuie.Corpul meu are nevoie de odihnă. O să îmi iau câtva timp liber ca să mă pot pregăti pentru Roma și Paris. Ne vedem în curând acolo” a postat Iga Swiatek.

Sari la bara de unelte