Niculescu o bate pe Sugarpova și ajunge în turul secund la Doha!

Jucătoarea româncă de tenis, Monica Niculescu, a venit din calificări și a reușit să o învingă pe rusoaica Maria Sharapova în primul tur al tabloului principal de la turneul din Doha, turneu care se desfășoară pe zgură.

Monica Niculescu a început cu break pierdut dar și-a revenit la scorul de 2-2, din păcate a mai pierdut un break și primul set a fost al rusoaicei Maria Sharapova, scor 6-4.

În actul secund, Şarapova a început cu break, dar Niculescu a întors scorul (2-1), a urmat o nouă răsturnare de scor (2-3), dar Monica a recuperat, a făcut 4-3, 5-4 şi a încheiat cu un break la zero (6-4).

Citeste si:  Belhanda s-a transferat la Galatasaray

Setul decisiv a început cu un break reuşit de Şarapova, dar Monica şi-a luat serviciul înapoi. Cele două au mers cap la cap, Monica servind aproape perfect de fiecare dată, până la 4-3, când rusoaica şi-a pierdut serviciul, Niculescu încheind meciul cu un ghem alb, al treilea consecutiv pe serviciul său.

Monica Niculescu  şi-a asigurat un cec de 17.325 dolari şi 90 de puncte WTA, următoarea sa adversară fiind probabil Magdalena Rybarikova (Slovacia), care va juca în primul tur cu Fatma Al Nabhani (Oman).

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*