Nick Kyrgios își cere scuze fanului pe care l-a acuzat că a băut băuturi alcoolice

nick kyrgios

Nick Kyrgios și-a cerut scuze unui fan de tenis și a donat 20.000 de lire sterline (38.400 USD) spitalului Great Ormond Street, după ce a fost dat în judecată pentru că a acuzat-o pe o suporteră că a fost „beată” în timpul înfrângerii sale în finala de la Wimbledon din acest an.

Australianul în vârstă de 27 de ani a spus, de asemenea, că Anna Palus, un avocat polonez, „pare că a băut aproximativ 700 de ml de băuturi” și a cerut furios să fie scoasă afară din Central Court, într-o plângere adresată arbitrului în meciul său împotriva lui Novak Djokovic, din iulie.

Kyrgios a acuzat-o furios pe Palus că a vorbit cu el în timpul meciului, într-o dezordine la care au asistat prințul și prințesa de Wales, prințul George, în vârstă de nouă ani, și milioane de oameni de la transmisiunea TV BBC. Palus a lansat o acțiune în justiție pentru defăimare luna următoare pentru ceea ce ea a catalogat „o acuzație nesăbuită și complet fără temei”.

Citeste si:  Iulia Marko: ”Bat mingea la perete, dar nimic nu se compară cu terenul de tenis”

Kyrgios și-a cerut acum scuze într-o declarație publicată de Knight Temple Law, care a reprezentat-o pe Palus.

„I-am spus arbitrului că o fană, despre care acum știu că este Anna Palus, îmi distrage atenția în timpul meciului, crezând că era beată”, a spus el. „Accept că această situație a fost greșită și îmi cer scuze.

„Pentru a repara, am donat 20.000 de lire sterline către Great Ormond Street Hospital Charity, o organizație caritabilă aleasă de doamna Palus. Nu voi mai comenta această chestiune.”