Neymar a revenit la antrenamentele echipei PSG

Neymar a revenit la antrenamentele echipei PSG

Neymar s-a accidentat la 28 noiembrie 2021, când a suferit o entorsă la glezna stângă, cu leziuni ale ligamentelor.

La scurt timp după primul diagnostic, PSG a anunţat indisponibilitatea vedetei sale pentru o perioadă de şase până la opt săptămâni. Dar termenele au fost prelungite ulterior.

Parizienii ar dori ca vedeta braziliană să fie aptă pentru meciul cu Real Madrid din manşa I a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, programat la 15 februarie.

Citeste si:  Iga Swiatek, lider detaşat în clasamentul WTA; Simona Halep se menţine pe locul 20

news.ro

  1. […] League of Legends (LoL) – Lansat în 2009, jocul celor de la Riot Games se bucură de o popularitate uriașă printre pasionații de multiplayer online battle arena. Jocul are ca sursă de inspirație o hartă populară din Warcraft III, denumită Defense of the Ancients, și este disponibil pe Microsoft Windows și macOS. În fiecare partidă se înfruntă două echipe de câte cinci jucători. Recenziile jocului sunt foarte bune, iar succesul seriei a dus și la apariția unei serii animate pe nume Arcane, pe lângă reviste de benzi desenate și multe alte producții. Se crede că este cel mai popular joc de Esports din lume, motiv pentru care la nivel internațional sunt 12 ligi importante. În plus, sunt foarte mulți streameri de LoL pe platforme precum Twitch ori YouTube, iar postul american ESPN transmite competiții de top. Totodată, e un joc foarte apreciat și de Neymar. […]

Comments are closed.

Sari la bara de unelte