Atacantul spaniol Ferran Torres a semnat cu FC Barcelona

Ferran Torres, atacantul naţionalei de fotbal a Spaniei, s-a transferat de la Manchester City la FC Barcelona, au anunţat marţi cele două cluburi, scrie Reuters.

Detaliile financiare ale acordului nu au fost dezvăluite. Potrivit presei din Marea Britanie şi Spania, Barcelona va plăti pentru Torres aproximativ 55 de milioane de euro, plus bonusuri de 10 milioane de euro.

Gruparea catalană a indicat că Torres a semnat cu contract valabil până în iunie 2027 şi va avea o clauză de reziliere de 1 miliard de euro.

Atacantul de 11 de ani, cu 12 goluri în 22 de meciuri la naţionala Spaniei, a fost ţinta prioritară pentru Barca în această iarnă. Torres a evoluat în acest sezon doar şapte partide în toate competiţiile pentru Manchester City, club care l-a transferat în 2020 de la Valencia. În total, el a reuşit 16 goluri în 43 de meciuri pentru „cetăţeni”.

Citeste si:  Dallas Mavericks o elimină pe Los Angeles Clippers și o va întâlni pe OKC Thunder în NBA

Barcelona este pe locul 7 în La Liga după un start slab de sezon care a dus la înlocuirea antrenorului Ronald Koeman cu Xavi Hernandez, fost căpitan al echipei.

Barca va juca primul său meci după pauza de iarnă pe 2 ianuarie, la Mallorca.
AGERPRES