NBA: LeBron James nu se sinchiseşte de criticile lui Donald Trump

Superstarul echipei Los Angeles Lakers, LeBron James, a ripostat, miercuri, la recentele critici ale preşedintelui Donald Trump, care a considerat „nerespectuos” faptul că jucătorii din NBA pun genunchiul în pământ în timpul intonării imnului naţional pentru a denunţa discriminările rasiale, informează AFP.

Preşedintele american a declarat recent, pentru Fow News, că închide televizorul atunci când vede jucătorii îngenunchind în timpul imnului.

„Eu consider că este o ruşine. Noi am lucrat cu ei (NBA), am făcut eforturi mari pentru ca ei să poată relua competiţia, eu am făcut totul pentru asta, iar apoi văd toată lumea îngenunchind în timpul imnului. Nu este acceptabil pentru mine. Când văd că fac asta, opresc televizorul, nu mă mai interesează”, a indicat Trump.

Citeste si:  Khedira a revenit in lotul lui Juventus

„Eu nu cred că lumea baschetului este tristă că pierde un telespectator. NBA va continua şi fără ca el să ne urmărească. Eu cred că pot vorbi în numele tuturor celor care iubesc baschetul: nu ne pasă că el se află sau nu în faţa televizorului în timpul meciurilor”, a răspuns James la finalul meciului pierdut de Lakers cu Oklahoma City Thunder.

„Sportul nostru este într-o poziţie privilegiată şi noi avem fani în toată lumea”, a declarat coordonatorul lui Lakers.
AGERPRES

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*