Naomi Osaka vrea să ignore mass-media la Roland Garros

naomi osaka

Naomi Osaka a anunțat miercuri pe rețelele sale de socializare că intenționează să ignore mass-media la Roland Garros. Japoneza, numărul doi mondial, se ”preface” că își protejează sănătatea mintală.

Într-un text lung pe rețelele sale sociale, Naomi Osaka și-a anunțat miercuri planul de a nu vorbi în fața presei de la Roland Garros. „Am simțit întotdeauna că oamenii nu țin cont de sănătatea mintală a sportivilor și o simt cu atât mai mult în conferințele de presă la care iau parte sau particip. Ni se pun întrebări pe care le-am auzit deja de multe ori sau întrebări care ne pun la îndoială efortul și nu mă voi prezenta în fața oamenilor care vor să insinueze în mine îndoială ”, a explicat Naomi Osaka.

Citeste si:  Na Li se retrage din tenis

Ea, care nu a trecut niciodată dincolo de optimile de finală de la Roland Garros,  asigură că nu există nimic personal în fața Marelui Șlem parizian. „Dar”, a adăugat ea, „dacă organizatorii crede că pot continua să spună„ veniți la conferința de presă sau veți primi o amendă ”și continuați să ignorați sănătatea mintală a sportivilor, atunci voi putea să râd. Sper că suma considerabilă a amenzilor pe care va trebui să o plătesc va merge către asociațiile care lucrează în domeniul sănătății mintale. „

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*