Naomi Osaka se retrage din Stuttgart Open, pentru a începe sezonul terenului de zgură „puțin mai târziu”

naomi osaka

„Naomi Osaka va începe sezonul terenurilor europene de zgură puțin mai târziu, în luna mai”, au declarat organizatorii de la Stuttgart într-un comunicat.

Numărul doi mondial al Japoniei, Naomi Osaka, s-a retras de la turneul WTA de la Stuttgart de luna viitoare, auconfirmat miercuri organizatorii.

Naomi Osaka va începe sezonul european de teren de zgură ceva mai târziu, prin luna mai”, au declarat organizatorii de la Stuttgart într-un comunicat. Turneul din sud-vestul Germaniei, organizat în perioada 17-25 aprilie, urmează să se desfășoare în spatele ușilor închise din cauza pandemiei COVID-19. Este unul dintre primele evenimente pe teren de zgură din Europa, în perioada pregătirii Open-ului Franței de la Roland Garros, care va începe pe 23 mai. Osaka a câștigat primul titlu de Grand Slam din 2021 luna trecută, când a învins-o pe Jennifer Brady din SUA în finala Australian Open.

Citeste si:  Simona Halep: ”Serena Williams trebuia să fie favorita unu pe tabloul de la Indian Wells”

În ciuda absenței lui Naomi Osaka, șapte dintre primele zece jucătoare din lume sunt așteptate la Stuttgart, conduse de Ashleigh Barty din Australia, numărul unu mondial.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*