Roger Federer nu rezistă în fața lui Nikoloz Basilashvili, la Doha

roger federer

În ciuda unui punct de meci la 5-4 în setul trei, Roger Federer, în mod clar a fost mai puțin bine fizic în a doua parte a meciului, fiind eliminat de Nikoloz Basilashvili (3-6, 6-1, 7-5), în sferturile de finală de la Doha.

Flacăra se stinge la Doha pentru Roger Federer. Pentru cel de-al doilea meci de pe tablou, elvețianul a fost eliminat joi, în sferturile de finală ale turneului din Qatari de Georgian Nikoloz Basilashvili în trei seturi (3-6, 6-1, 7-5). După un prim set încă jucat foarte curat și mult mai puțin precaut decât cu o zi înainte împotriva britanicului Dan Evans, elvețianul a slăbit încet fizic.

Citeste si:  Viitorul olimpic al halterelor este în pericol, avertizează Thomas Bach

În al doilea set, a doua sa minge de serviciu și-a pierdut eficacitate, apoi încet, corpul elvețianului nu a răspuns cu adevărat. Mai puțin în angajare, mai mult în anticiparea defensivă, Roger Federer a luptat curajos în setul final și chiar a obținut un punct de meci oarecum miraculos la 5-4! Dar georgianul (locul 42 în lume) și-a salvat pielea și s-a rupt imediat de probleme, înainte de a încheia cel de-al treilea punct de meci cu o scurtă pe rever.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*