Naomi Osaka a declarat forfait pentru turneul de la Roland Garros

naomi osaka

Jucătoarea japoneză Naomi Osaka, laureata ultimei ediţii a US Open, a declarat forfait pentru turneul de Mare Şlem de la Roland Garros (27 septembrie – 11 octombrie), din cauza unei leziuni persistente la o coapsă, informează AFP.

„Din păcate, nu voi putea juca la Roland Garros în acest an. Coapsa încă mă doare şi nu voi avea timp să mă pregătesc pentru zgură”, a scris Osaka pe contul său de Twitter.

„Aceste două turnee erau prea apropiate unul de celălalt pentru ca eu să le pot înlănţui în acest an”, a adăugat nipona, care va împlini 23 de ani luna viitoare.

Citeste si:  Simona Halep nu se teme de un nou atac de panică

Anul acesta, între US Open şi Roland Garros este o pauză de doar două săptămâni, după ce Openul Franţei a fost amânat până la sfârşitul lunii septembrie, din cauza pandemiei de coronavirus, care a oprit circuitul profesionist de tenis timp de patru luni. În cazul unor jucători şi jucătoare, precum Osaka, pauza a fost chiar de şase luni, japoneza revenind în competiţie abia la sfârşitul lunii august, cu ocazia turneului de la Cincinnati, mutat în „bula” de la Flushing Meadows, care a găzduit apoi şi US Open.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*