Nadal este selecționat pentru meciul de Cupa Davis

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a fost convocat pentru întâlnirea pe care naţionala ţării sale o va disputa împotriva Germaniei, în sferturile de finală ale Cupei Davis.

Această confruntare va avea loc între 6 şi 8 aprilie, pe arena Plaza de Toros din Valencia, câştigătoarea urmând să înfrunte apoi în semifinalele competiţiei învingătoarea duelului dintre Italia şi Franţa, deţinătoarea „Salatierei de argint”, programată în aceeaşi perioadă la Genova.

Nadal, care nu a mai evoluat de la Openul Australiei din luna ianuarie, unde s-a accidentat, este principala noutate din echipa Spaniei, care a trecut în februarie de Marea Britanie, în primul tur al Cupei Davis 2018, fără actualul număr doi mondial.

Citeste si:  Sorana Cîrstea a semnat pentru clubul CSM București

Din lotul pentru meciul cu Germania, anunţat marţi de căpitanul Sergi Bruguera, mai fac parte parte Roberto Bautista Agut, Pablo Carreno Busta, Feliciano Lopez şi David Ferrer.

Tot luna viitoare vor avea loc şi celelalte două întâlniri din sferturile de finală ale Cupei Davis: SUA – Belgia şi Croaţia – Kazahstan. (agerpres.ro)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*