Caro Wozniacki devine tot mai nervoasă și mai paranoică, atunci când pierde

caroline wozniacki

Meciul pierdut de către Caroline Wozniacki contra portoricanei Monica Puig, după trei seturi după ce daneza a câștigat primul set cu 6-0, a dus la un șir de acuze către organizatori și spectatori, din partea pierzătoarei.

Caro Wozniacki nu a ratat momentul de a se plânge din nou de arbitri, observatori, iar de această dată, și de spectatori, acuzându-i de amenințări la adresa sa și a familiei sale.

Într-o postare pe twitter și ulterior printr-o declarație de presă, Wozniacki a acuzat spectatorii, citez, ”în timpul meciului din seara trecută oameni din public mi-au ameninţat familia, au dorit moartea mamei și tatălui meu, mi-au spus în diferite feluri, pe care nu le pot repeta aici şi i-au spus nepoatei și nepotului logodnicului meu, care au 10 ani, «Taci naibii din gură». În tot acest timp, oamenii de securitate și staff-ul nu au făcut nimic pentru a preveni asta şi au acceptat ca aceste lucruri să se întâmple. Eu încurajez fanii să fie alături de jucătorii favoriți și mă bucur când e o atmosferă spectaculoasă. Totuși, când anumite bariere sunt depășite, tenisul devine mizerabil pentru ambii jucători”.
Curios este faptul că în afara ei nimeni din tribune nu a auzit amenințările și injuriile, deși posturile tv au avut toate microfoanele de fond pornite iar organizatorii au avut echipele de securitate în toate tribunele.

Citeste si:  Leylah Fernandez se antrenează cu sora sa în pre-sezonul 2022
James Blake, directorul turneului de la Miami, a declarat: ”Prioritatea noastră este securitatea jucătorilor. Meciul dintre Caroline Wozniacki şi Monica Puig s-a desfăşuat în faţa unui public înflăcărat şi zgomotos. Și eu sunt de părere că nimeni nu ar trebui să îndure niciun fel de abuz pe teren. Facem tot ce depinde de noi pentru a oferi un mediu sigur şi corect jucătorilor și fanilor. În timpul meciului reclamat de Caroline, am avut în tribune staff-ul turneului şi cel al WTA. Au fost şi forţele de securitate. Nimeni nu a remarcat ceva negativ şi nici nu au fost semnalate ameninţări la adresa jucătoarelor sau familiilor lor. Dacă am fi fost informaţi, am fi trecut imediat la aplicarea măsurilor corespunzătoare”.
David Law, comentatorul BBC, este singurul care a comentat pe Twitter că Wozniacki a fost fluierată de arbitri dar dacă ne luăm de faptul că pe întreaga durată a partidei comentatorul l-a numit pe Piotr Wozniacki cu numele de Viktor atunci ne putem imagina și o chestie de imagine a televiziunilor care în weekend nu prea au știri.
Ca un ultim argument, Caro Wozniacki a fost, pe twitter, interesată dacă televiziunile din Danemarca au mediatizat evenimentul, probabil pentru a avea o scuză pentru jocul lamentabil.
În video se poate vedea o compilație a plângerilor danezei de-a lungul carierei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*