Monica Seles a fost văzută la Indian Wells 2023, la sfertul de finală dintre Carlos Alcaraz și Felix Auger-Aliassime

Sfertul de finală de mare succes de la Indian Wells, dintre Carlos Alcaraz și Felix Auger-Aliassime, a avut joi un invitat special. Monica Seles, de 9 ori campioană de Grand Slam la simplu, a fost în tribune pentru meciul din sesiunea de noapte, absorbită de toată acțiunea palpitantă de tenis de pe Stadionul 1, dintre cele două tinere vedete ale jocului masculin.

Alcaraz și-a continuat forma supremă săptămâna aceasta în ceea ce este doar primul său turneu pe teren dur al sezonului, cu o victorie cu 6-4 6-4 în fața locului 8 de serie Auger-Aliassime. Seles, care ea însăși a câștigat evenimentul Indian Wells WTA în 1992, a fost văzută în tribune în timpul primului set al confruntării din sferturile de finală.

Citeste si:  Sfaturi utile pentru cei care pariaza pe meciuri de tenis

Fostul nr. 1 mondial, Seles, s-a așezat lângă omul de afaceri și proprietarul turneului Indian Wells, Larry Ellison, și a fost văzută discutând cu el în timpul celui de-al șaselea game din primul set.

Între timp, Alcaraz și-a păstrat vii speranțele de a recâștiga locul 1 mondial de la Novak Djokovic, iar acum se află la două victorii de ispravă. Cu nimic altceva decât cu titlul de la Indian Wells fiind suficient în încercarea sa de a face acest lucru, tânărul de 19 ani a arătat formă excelentă toată săptămâna, deoarece încă nu a renunțat la un set după patru meciuri. Alcaraz a obținut și prima victorie în patru încercări împotriva lui Auger-Aliassime.