Model sârb a refuzat să-l desființeze pe Djokovic: Mi-au oferit 60.000 de euro să-l seduc și să-l filmez

djokovic

Modelul sârb Natalija Scekic a dezvăluit că o persoană a încercat să o determine să îl denigreze pe Novak Djokovic.

Planul ar fi încercat să distrugă reputația și căsătoria jucătorului de tenis nr.1 mondial. Scekic a declarat pentru revista Svet & Scandal că un bărbat i-a oferit 60.000 de euro în schimbul seducerii lui Djokovic și apoi filmării lor împreună. Capcana a fost gândită în Anglia, potrivit revistei, și aici modelul s-a întâlnit cu individul. „Este adevărat că un tip m-a contactat. Îl cunosc din orașul [Londra] și l-am considerat un tip serios”, a spus Natalija Scekic.

„Sunt familiarizată cu munca lor și au fost buni. Când mi-a cerut o întâlnire, am crezut că este o problemă de afaceri. Totuși, pe măsură ce conversația a progresat, am văzut că nu are nimic de-a face cu viața mea.”

Modelului nu-i venea să creadă motivul întâlnirii, ba chiar a crezut că a fost o glumă. „Am crezut că este o cameră ascunsă când mi-a spus că trebuie să-l seduc pe Novak și să-l filmez, dar să nu-mi fac griji pentru asta, deoarece el se ocupa deja de asta”, a continuat Natalija Scekic.

Citeste si:  Dulgheru și Cîrstea s-au calificat în turul secund de la Wimbledon

„Mi-a spus că pot obține aproximativ 60.000 de euro pentru asta și o călătorie oriunde aș vrea. Am râs, așteptându-mă să spună că este o glumă, dar bărbatul era foarte serios. M-am simțit foarte jignit și umilită”. Deși nu a reușit să treacă peste uimirea ei, Natalija Scekic nu a ezitat să respingă oferta, astfel încât imaginea lui Djokovic să nu fie pătată.

„În acel moment m-am gândit să-l lovesc, să-i arunc apă în față, dar m-am reținut pentru că eram într-un loc public”, a remarcat ea. „Mi-am adunat lucrurile și am plecat. Sper că nu a găsit o fată care vrea să facă asta, pentru că nu este corect pentru Novak. El este cel mai bun ambasador al nostru, un om exemplar, un om de familie”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*