Model sârb a refuzat să-l desființeze pe Djokovic: Mi-au oferit 60.000 de euro să-l seduc și să-l filmez

Model sârb a refuzat să-l desființeze pe Djokovic: Mi-au oferit 60.000 de euro să-l seduc și să-l filmez

Modelul sârb Natalija Scekic a dezvăluit că o persoană a încercat să o determine să îl denigreze pe Novak Djokovic.

Planul ar fi încercat să distrugă reputația și căsătoria jucătorului de tenis nr.1 mondial. Scekic a declarat pentru revista Svet & Scandal că un bărbat i-a oferit 60.000 de euro în schimbul seducerii lui Djokovic și apoi filmării lor împreună. Capcana a fost gândită în Anglia, potrivit revistei, și aici modelul s-a întâlnit cu individul. „Este adevărat că un tip m-a contactat. Îl cunosc din orașul [Londra] și l-am considerat un tip serios”, a spus Natalija Scekic.

„Sunt familiarizată cu munca lor și au fost buni. Când mi-a cerut o întâlnire, am crezut că este o problemă de afaceri. Totuși, pe măsură ce conversația a progresat, am văzut că nu are nimic de-a face cu viața mea.”

Modelului nu-i venea să creadă motivul întâlnirii, ba chiar a crezut că a fost o glumă. „Am crezut că este o cameră ascunsă când mi-a spus că trebuie să-l seduc pe Novak și să-l filmez, dar să nu-mi fac griji pentru asta, deoarece el se ocupa deja de asta”, a continuat Natalija Scekic.

Citeste si:  Nadal se retrage de la ATP Acapulco

„Mi-a spus că pot obține aproximativ 60.000 de euro pentru asta și o călătorie oriunde aș vrea. Am râs, așteptându-mă să spună că este o glumă, dar bărbatul era foarte serios. M-am simțit foarte jignit și umilită”. Deși nu a reușit să treacă peste uimirea ei, Natalija Scekic nu a ezitat să respingă oferta, astfel încât imaginea lui Djokovic să nu fie pătată.

„În acel moment m-am gândit să-l lovesc, să-i arunc apă în față, dar m-am reținut pentru că eram într-un loc public”, a remarcat ea. „Mi-am adunat lucrurile și am plecat. Sper că nu a găsit o fată care vrea să facă asta, pentru că nu este corect pentru Novak. El este cel mai bun ambasador al nostru, un om exemplar, un om de familie”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte