„Mă simt bine, joc foarte bine”, anunță Novak Djokovic înainte de Australian Open

novak djokovic

Numărul 1 mondial Novak Djokovic se apropie de Australian Open, pe care va încerca să-l câștige pentru a noua oară, cu multă încredere.

„Începi Australian Open luni împotriva lui Jérémy Chardy. Cum abordezi acest meci?

Am un record foarte bun împotriva lui Jérémy, mă ajută (sârbul conduce 13-0 și nu a pierdut niciodată un set). A trecut ceva timp de când l-am înfruntat. Este un jucător foarte experimentat, aflat pe circuit de mult timp. Jocul său se bazează pe un serviciu tare și un forehand puternic. După ce a jucat în Cupa ATP, și a jucat patru meciuri, două simple și două la dublu, pe Rod Laver Arena, este o pregătire bună pentru Australian Open. Este bine să ai câteva meciuri în picioare. Am un istoric bun la meciurile pe nocturnă, în Melbourne, așa că aștept cu nerăbdare acest meci. Ma simt bine, joc foarte bine.

Nick Kyrgios te-a criticat pe Twitter când erai în carantină. Ce crezi despre el ?

Am mai spus-o, cred că este bine pentru sport. El este diferit. El își gestionează tenisul, pe teren și în afara terenului, în felul său propriu, autentic. Fiecare are libertatea și dreptul de a se exprima după cum consideră potrivit. Îl respect pentru tenisul său. Cred că este foarte talentat. Are un joc foarte puternic. El a demonstrat în trecut că are tot ce trebuie pentru a-i învinge pe cei mai buni jucători din lume. Dar, în afara terenului, nu am mult respect pentru el, ca să fiu sincer. Nu voi spune mai multe. Nu am alte comentarii de făcut, asupra lui, asupra a ceea ce spune sau a ceea ce încearcă să facă.

Citeste si:  Jaqueline Cristian, calificată în semifinale la Linz, o va întâlni pe Simona Halep

Vor fi fani pe parcursul celor două săptămâni. Ți-a fost dor de ei?

Mi-e dor de public, asta e sigur. Cred că este la fel pentru toți jucătorii de tenis, chiar și pentru toți sportivii. Spectatorii sunt una dintre cele mai mari surse de motivație. Ei ne oferă energie și putere, dar situația din ultimele douăsprezece luni ne-a obligat pe toți să ne adaptăm și să acceptăm schimbarea. Sperăm că acest lucru este doar temporar. Vor fi fani aici pentru Australian Open, ceea ce reprezintă o schimbare față de majoritatea celorlalte turnee. Desigur, nu va fi plin, dar este un pas important. La vârsta mea și în acest stadiu al carierei mele, trebuie să mă hrănesc cu energia publicului. Să joci într-un stadion gol este foarte ciudat. ” lequipe.fr

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*