Mikel Arteta spune că următoarele trei meciuri ale Arsenalului ar putea defini sezonul lor

Managerul Arsenalului, Mikel Arteta, spune că săptămâna viitoare va fi crucială pentru a se asigura că echipa sa nu va fi târâtă într-o bătălie neașteptată la retrogradare.

Gunnerii au reușit o victorie în ultimele 10 jocuri din Premier League, un parcurs care i-a văzut alunecând de pe podiumul Premier League până pe poziția 15.

„Nu îmi fac reproșez nimic”, a spus Arteta, care i-a succedat lui Unai Emery, demis în decembrie 2019. Spaniolul în vârstă de 38 de ani are sprijinul conducerii Arsenalului.

Gunners îi primește pe Chelsea, astăzi, și apoi se confruntă cu deplasări la două dintre adversarele de sub ei – Brighton, a cărei singură victorie acasă în 2020 a venit împotriva Arsenalului sezonul trecut, și West Brom.

Citeste si:  Messi a donat o jumătate de milion de euro spitalelor din Argentina

Întrebat dacă săptămâna viitoare este importantă pentru ca echipa sa să evite să devină candidați serioși la retrogradare, Arteta a spus: „Da, absolut. Următoarele șapte până la opt zile vor fi cruciale pentru a vedea unde ne vom îndrepta în Prima ligă.”

Managerul West Brom, Sam Allardyce, a declarat miercuri că îi consideră pe Gunners ca pe rivalii din partea de jos a clasamentului.

Arteta a spus: „Am fost foarte clar în multe momente că pierdem meciurile de fotbal. Este responsabilitatea mea să corectăm acest lucru și, indiferent de ceea ce se întâmplă, am fost noi cei care ne-am dezamăgit și ne revine nouă să schimbăm acest lucru . „

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*