Nick Kyrgios se retrage de la Indian Wells și Miami

nick kyrgios

Nick Kyrgios a fost forțat să se retragă de la Indian Wells și Miami Open din cauza unei accidentări la genunchi.

Această știre i-a lăsat pe fani și experți deopotrivă să speculeze despre viitorul lumii tenisului fără unul dintre cei mai incitanți și imprevizibili jucători ai săi. Kyrgios a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi în ianuarie anul acesta și, deși recuperarea lui părea inițial să meargă bine, acum se pare că nu s-a vindecat complet la timp pentru turneele viitoare.

Când a vorbit despre operația recentă, agentul lui Kyrgios, Daniel Horsfall, a sugerat că australianul ar trebui să se întoarcă la Indian Wells, dar se pare că ceva trebuie să se fi schimbat. Pe atunci, el a spus: „Operația a fost un mare succes. Nu am fi putut fi mai mulțumiți de rezultatul. Acum vom continuă o recuperare rapidă și ne propunem să îl vedem pe la Indian Wells.”

Citeste si:  Tennis Canada anulează toate turneele ITF programate până la sfârșitul sezonului 2020

Vestea retragerii lui Kyrgios a venit ca o lovitură pentru fanii tenisului, care au așteptat cu nerăbdare revenirea lui pe teren și cu siguranță va fi un sezon ratat retragerile de la BNP Paribas Open 2023 Indian Wells și 2023 Miami Open.

Cu toate acestea, australianul nu este singurul jucător care se luptă cu o accidentare, deoarece evenimentul poate avea loc și fără numărul 2 mondial, Carlos Alcaraz, care și-a reactivat accidentarea în timpul recentei finale de la Rio Open.

De asemenea, fostul nr. 1 mondial, Daniil Medvedev, a vorbit recent despre modul în care mingile de tenis îi fac pe jucători mai predispuși la accidentări și, prin urmare, este evident că Turul ATP se confruntă cu multe retrageri chiar acum.