Mici secrete despre cum fac profesioniștii biletul zilei la pariuri

Pariorii profesioniști au mici „secrete” care îi ajută să obțină profit constant de pe urma biletului zilei. Sau, mai bine spus, au un set de bune practici de care nu se dezic indiferent ce s-ar întâmpla.

Orice jucător care este capabil să respecte aceste reguli are șanse reale de a deveni un parior de succes. În aparență, pare simplu. În realitate, este nevoie de multă disciplină și de anumite atribute psihice pe care nu le au mulți.

Iată prin ce anume se diferențiază profesioniștii de restul jucătorilor la pariuri:

Joacă exclusiv online

Pariorii profesioniști sunt experți în maximizarea profitului. Una dintre modalitățile principale de a câștiga mai mulți bani cu aceeași miză constă în evitarea taxei de 5% din suma pariată, percepută de agențiile offline. Jucând pe internet, ei sunt conectați în permanență la platforma de betting și pot plasa biletul imediat după ce sunt afișate cotele, înainte ca acestea să scadă.

Cunosc la perfecție echipele

Un parior care ia în serios această activitate are informații complete despre echipele pe care riscă bani. Pe lângă faptul că le urmărește toate meciurile, el își construiește în timp o bază de date cu surse de informare cât mai diverse, de la site-uri de sport la pagini de Social Media ale cluburilor sau ale fanilor. În plus, profesioniștii au și surse în interiorul echipelor, pentru a afla informații de culise.

Pariază doar premeci

Tot ce face un profesionist este bine calculat. Astfel, această categorie de pariori evită biletele jucate pe evenimente în desfășurare, în cazul cărora emoțiile și adrenalina în exces pot obtura gândirea lucidă. De multe ori, jucătorii nici măcar nu se uită în direct la meciuri, pentru a nu se îmbolnăvi de inimă. După ce s-au terminat partidele, ei se folosesc de instrumente precum Excel verificare bilet Flashscore pentru a vedea rezultatele.

Pun puține selecții pe bilet

De obicei, profesioniștii joacă bilete cu o singură selecție, dar pentru biletul zilei se face excepție. Totuși, un parior cu experiență nu pune mai mult de trei meciuri pe un tichet, pentru că știe că avantajul casei crește exponențial cu fiecare selecție suplimentară. Numărul ideal este de două meciuri.

Citeste si:  FERNANDO TORRES VA FI IMPRUMUTAT CLUBULUI AC MILAN

Joacă acoperit

Un profit mai mic, dar mai sigur, este preferat totdeauna în detrimentul unuia mai mare, dar mai puțin probabil. Potrivit acestui principiu, profesioniștii folosesc foarte des selecții de pe piața handicapurilor asiatice, Draw No Bet sau chiar șansa dublă. Ei preferă să riște o sumă mai mare pe cotă mai mică decât să pună puțini bani pe cotă mare.

Au un algoritm pentru analizarea meciurilor

Felul în care este analizat un eveniment sportiv reprezintă diferența fundamentală între un jucător profesionist și unul pentru care pariurile sunt un simplu hobby. Profesioniștii au un algoritm în care introduc toți factorii care pot influența ce se întâmplă într-un meci (formă, motivație, absenți, atmosferă, meciuri directe etc). Fiecare element din algoritm are o anumită pondere. Formula acestui algoritm este perfecționată în timp, astfel încât rezultatele returnate (șansele ca o selecție să fie câștigătoare) să fie cât mai corecte.

Merg doar pe pariuri de valoare

Obligatoriu, pe biletul zilei sunt plasate doar pariuri de valoare. În urma analizării meciului, pariorii profi calculează singuri cota corectă pentru fiecare selecție. În cazul în care această cotă este mai mică decât cea oferită de agenția de pariuri online, atunci meciul merită pus pe bilet.

Adaptează miza la risc

Money Management-ul este un alt capitol stăpânit la perfecție de pariorii de succes. Ei nu joacă haotic, ci ajustează fiecare miză la bugetul total și la gradul de risc indicată de cota calculată de ei, nu de cota de pe site. Acest principiu este respectat indiferent de perioada prin care trec jucătorii. Pe când amatorii își pierd cumpătul după câteva bilete necâștigătoare și joacă la recuperare, profesioniștii acționează ca niște roboți, fără emoții și fără sentimente, respectând întocmai managementul banilor.