Messi pozitiv cu covid

messi psg

PSG a anunțat duminică patru teste pozitive, inclusiv cel al lui Messi în ajunul călătoriei sale la Vannes de luni (22:10) în optimile de finală ale Cupei Franței.

PSG a anunțat duminică aceasta patru teste pozitive, printre care și cel al lui Lionel Messi, în ajunul călătoriei sale la Vannes în optimile de finală ale Cupei Franței (21:10). Juan Bernat, Sergio Rico și Nathan Bitumazala sunt de asemenea pozitivi și „în prezent în izolare și fac obiectul protocolului sanitar corespunzător”.

Citeste si:  Camelia Begu trece de Vika Azarenka, la WTA Roma

Sâmbătă, clubul parizian a afirmat că a identificat patru cazuri pozitive, fără a dezvălui identitatea jucătorilor în cauză. Un membru al personalului este, de asemenea, contaminat.

Revenirea la antrenamente a sud-americanilor (Di Maria, Messi, Paredes, Marquinhos) este programată pentru această duminică.

În ceea ce îl privește pe Neymar, comunicatul de presă al clubului anunță că își va continua tratamentul în Brazilia până pe 9 ianuarie cu membri ai personalului medical al PSG. Parisul speră la o revenire la antrenament „în aproximativ 3 săptămâni”.