Messi a donat o jumătate de milion de euro spitalelor din Argentina

Starul Lionel Messi, căpitanul echipei de fotbal FC Barcelona şi al selecţionatei Argentinei, a donat o jumătate de milion de euro spitalelor din ţara sa natală, pentru susţinerea eforturilor profesioniştilor din domeniul sănătăţii, aflaţi în prima linie a luptei cu noul coronavirus.

Donaţia s-a făcut prin intermediul Fundaţiei Lionel Messi, după ce jucătorul campioanei Spaniei a decis să se alăture campaniei „‘Împreună pentru Sănătate Argentina”, promovată de Fundaţia Garrahan.

„Suntem foarte bucuroşi pentru această recunoaştere a muncii noastre, permiţându-ne să ne continuăm angajamentul faţă de sănătatea publică argentiniană”, a declarat directorul executiv al Fundaţiei Garrahan, Silvia Kassab.

Citeste si:  Messi va purta tricoul cu numărul 30 la Paris Saint-Germain

Bani oferiţi de Messi au fost destinaţi cumpărării de „materiale de protecţie pentru profesioniştii din domeniul sănătăţii” şi de echipamente pentru a face faţă pandemiei de coronavirus”, între care ventilatoare mecanice, monitoare cu mai mulţi parametri, pompe de perfuzie şi alte echipamente, livrate spitalelor din provinciile Santa Fe şi Buenos Aires.

Lionel Messi, sextuplu câştigător al Balonului de Aur, a făcut şi alte donaţii importante spitalelor din Argentina, în ultimele luni.
AGERPRES

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*