Mesaj emoționant al lui Ana Bogdan după cel mai lung meci din istoria US Open

ana bogdan

Ana Bogdan a fost învinsă de jucătoarea spaniolă Rebeka Masarova într-un meci maraton de aproape patru ore. A fost 6-7 (9), 7-6 (2), 7-6 (9) pentru Masarova, jucătoare venită din calificări.

Meciul dintre cele două jucătoare este considerat cel mai lung meci din istoria US Open de la introducerea tie-breack-ului.

Ana Bogdan a transmis fanilor săi de pe instagram un mesaj emoționant în care explică stările avute în timpul meciului și după terminarea acestuia.

”5 mingi de meci salvate si 2 pierdute de-ale mele. La ultima minge de meci a mea au lipsit cativa milimetri pentru ca mingea sa atingă linia si sa pot gusta victoria. Si nu a fost sa fie. A durut al naibii de tare, si încă doare..căci nu a fost moment in care sa nu cred sau sa nu lupt pana la final. Si asa se întâmpla cand faci totul cu sufletul, le simti pe toate la cel mai intens nivel, absorbi totul. Si cand se termina ultimul punct, dar nu in favoarea ta, dupa tot ceea ce ai trăit acolo, simți ca iti fuge pământul de sub picioare, nu mai auzi bine, nu mai vezi bine, simti doar presiune mare in cap si in urechi si parca toate durerile ce le aveai ti se amplifica. Simti ca ai dat totul si totuși nu a fost suficient, mai puteai si mai trebuia. Ai avut dureri mari in tendoanele achiliene de in unele momente abia mai puteai călca, dar ti-ai spus in fiecare clipa ca poți si ca daca mintea duce, duce si corpul, ai simțit ca de doua ori ti-a venit sa vomiți de la efort, însă ti-ai spus ca esti puternic si poți continua, ca poti lupta indiferent cât este de greu. Ai inceput cand era lumina si plin de lume care striga pentru tine, alte meciuri care se jucau pe terenurile de langa tine, iar acum e noapte, e gol si liniște. Esti tu cu tine si te intrebi de ce. Si iti vine sa urli si sa plângi pana nu mai ai lacrimi. Ca stii ca au lipsit acei câțiva milimetri. Si stii cât de mult ti-ai dorit sa joci in turneul asta cât mai mult, căci e turneul tău preferat si mereu ti-a plăcut sa joci aici. Dar mai stii apoi si ca ai puterea sa te ridici de unde esti, ai puterea sa mergi mai departe, ai puterea sa o iei de la capăt, sa iti depășești alte limite si alte limite si cand te ridici de acolo, pășești altfel,cu credință in Cel de Sus, caci atunci cand ai acea credință, nu te poate doborî nimic si stii ca vei reveni si mai puternic decât ai fost si ca indiferent cat de greu si negru pare totul acum, in final va fi bine, poate mai bine decât ai visat si ti-ai imaginat.

Citeste si:  Heintz nu va mai juca in acest an
Asa ca ma scutur, ma ridic, zâmbesc si merg înainte.
Ceva timp am sa le acord tendoanelor ca sa fiu bine si sa ma pot întoarce cât mai curând pe teren, acolo unde mi-e drag, mi-e bine si sunt acasă”.