Melbourne ridică restricțiile de sănătate înainte de următorul Australian Open

australian open

Odată cu ridicarea constrângerilor de sănătate săptămâna aceasta în Australia, Novak Djokovic ar trebui să se poată alinia pentru următoarea ediție.

Privat de Australian Open din cauza nevaccinării, Novak Djokovic nu ar trebui să experimenteze aceeași nenorocire anul viitor. Într-adevăr, în această miercuri, Australia își va ridica restricțiile de sănătate, iar cei care intră în țară nu vor mai fi nevoiți să facă dovada unui vaccin sau a unui test negativ. Dacă situația nu se va schimba până în ianuarie, Djokovic va fi atunci binevenit pentru primul Grand Slam al sezonului.

Citeste si:  Jürgen Klinsmann a fost demis

Această decizie australiană, una dintre țările care a adoptat cele mai stricte reguli în lupta împotriva Covid-19, ridică problema poziției Statelor Unite în materie. Pentru moment, mai trebuie să demonstrezi un program complet de vaccinare pentru a intra în țară, ceea ce a priori îl împiedică pe Djokovic să participe la US Open de la sfârșitul lunii august. Dar decizia australiană ar putea influența o schimbare a restricțiilor de sănătate peste Atlantic.