Maria Sharapova: „Iată ce am făcut cu banii din primul premiu!”

sharapova

Cu 38 de milioane de dolari câștigați de-a lungul carierei, fosta WTA numărul unu Maria Sharapova este a treia în acest clasament special: doar Serena și Venus Williams sunt în fața ei, cu 93 de milioane de dolari și, respectiv, 41 de milioane de dolari.

Deținătoare a cinci titluri de Grand Slam, o finală și o medalie de argint la Jocurile Olimpice de la Londra 2012, Maria s-aretras din lumea tenisului profesionist în ianuarie anul trecut, după ce a pierdut în primul tur la Australian Open, împotriva croatei Donna Vekic.

Astăzi, tânăra rusoaică s-a angajat într-o carieră de antreprenor de mare succes, ea deținuse deja de câțiva ani faimoasa linie de bomboane Sugarpova. 

Dragostea Sharapovei pentru artă și bijuteriile de lux

Într-o poveste Instagram publicată recent, campioana a împărtășit un articol al revistei Vogue despre italianul Elsa Peretti, un cunoscut designer de renume internațional care, din păcate, a încetat din viață în ultimele zile, scriind: „Cu primul meu cec de numerar de la turnee am adunat piesele create de Elsa Peretti pentru Tiffany, „adăugând emoticonul unei fețe triste și a unei inimi frânte”. 

Citeste si:  „Am avut din nou dureri la picior”, explică Nadal la Roma

Sharapova, care a fost mereu interesată de lumea modei și a afacerilor, a subliniat în repetate rânduri importanța călătoriilor sale în jurul lumii pentru creșterea pasiunii sale în lumea artei, inclusiv în domeniul arhitecturii.

După cum a fost publicat de EssentiallySports, printre altele, Maria a susținut odată că a făcut numeroase fotografii ale clădirilor proiectate de duo-ul de designeri Frank-Perry, deoarece a fost atrasă de aspectul lor, de cât de diferite sunt și de faptul că sunt de obicei plasate în comparație odată cu vechea arhitectură, există ceva atât de nou și de diferit la ele.

Maria a făcut istorie pentru câștigarea turneului de la Wimbledon la doar 17 ani, al doilea cel mai tânăr jucător din epoca Open după Martina Hingis care a câștigat Wimbledon și pentru câștigarea tuturor celor 4 evenimente de Grand Slam, al zecelea jucător de tenis din istorie care a reușit un astfel de obiectiv. deliciul-viciilor.ro

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*