Cum a reușit cel mai bun jucător junior din lume să organizeze o sesiune de antrenament cu Novak Djokovic

holger rune

Holger Rune va călători la Monte Carlo pentru a se antrena cu numărul 1 mondial, iată cum sa întâmplat.

Rune, care este numărul 1 mondial actual pe circuitul juniorilor, spune că l-a contactat pe de 18 ori campionul de Grand Slam prin Instagram pentru a vedea dacă este interesat să practice cu el. Solicitând un răspuns din partea sârbului care a fost de acord, o surpriză pentru Rune și echipa sa. Nu este prima dată când cei doi se întâlnesc. Tânărul de 17 ani a fost partener de lovitură în timpul finalei ATP din 2019, unde a lovit cu Djokovic, precum și cu Roger Federer, Daniil Medvedev și Stefanos Tsitsipas.

„Novak Djokovic este numărul 1 mondial”, a spus Rune pentru TV 2 Sport. „I-am scris pe Instagram, ca să fiu sincer  pentru a verifica dacă era în Monaco sau în zonă, pentru că am văzut că s-a retras din Miami. Apoi el a scris înapoi. ”

Va fi prima dată când adolescentul are o lovitură cu Djokovic pe zgură. A câștigat titlul French Open Boys în urmă cu doi ani și pe circuitul senior trei din cele patru titluri ITF au fost câștigate pe zgură. „El lovește mingea atât de curat, încât este o nebunie”, a spus Rune despre Djokovic. „Nu îi lipsesc multe mingi, așa că este tare să se antreneze. Ai un ritm bun. Joci multe seturi de antrenament. Sper că i-ar plăcea asta, astfel încât să pot vedea dacă pot lua un set de la el. ” Antrenat în tur de Lars Christensen, pe care îl descrie ca fiind una dintre cele mai mari inspirații ale sale, Rune este în prezent pe locul 317 din lume. La începutul acestei luni, la Santiago Open, a câștigat primul său ATP, înainte de a-l învinge pe Benoit Paire pentru a ajunge în sferturile de finală. A jucat doar nouă meciuri ATP până acum în carieră.

Citeste si:  Roland-Garros: Pauline Parmentier, este timpul de retragere

Vedeta în ascensiune speră că experiența sa recentă de a juca în America de Sud îi va oferi un impuls de încredere pentru săptămânile următoare, în timp ce încearcă să urce în clasament. La fel ca și testarea cu Djokovic la Monte Carlo.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*