„Mă bucur de fiecare secundă pe teren”

„Mă bucur de fiecare secundă pe teren”

Cu o lună înainte de revenirea lui Catherine „CiCi”  Bellis în tenisul profesionist în seria Oracle Challenger 125K de săptămâna trecută, la Houston, Texas, un medic i-a spus americancei de 20 de ani că nu va mai juca niciodată tenis profesionist. O declarație de genul acesta ar putea descuraja pe cei mai multi sportivi,  dar având în vedere prin ce a trecut Bellis în ultimele 20 de luni,  fiind operată si urmand un dificil program de recuperare-reabilitare, tânăra nu a cedat.

„Am primit RMN-ul și apoi alți trei medici  mi-au spus că voi fi bine”, a spus Bellis la WTA Insider prin telefon de la Houston. „Așa că am luat asta și am fugit la turneu. Sunt bine acum și mă simt foarte bine. Nu mai simt nicio durere. Imediat  echipa mea și cu mine am decis că vom încerca să facem un turneu anul acesta. Să joc la un turneu a fost obiectivul principal. ”

Citeste si:  Caroline Garcia și Elise Mertens se retrag de la Chennai Open

Bellis si-a depășit obiectivul la Houston.  În primul meci e a învins-o pe  numărul 304 WTA,  Alexa Glatch, apoi a trecut de  Nr. 238 Ellen Perez și Nr.167 Varvara Lepchenko, înainte de a se înclina în fața lui Kirsten Flipkens.

„Sunt extrem de fericită și mă simt atât de binecuvântată că pot să mai joc tenis în acest moment. Mă bucur de fiecare secundă pe teren. Nu că nu am făcut-o și înainte, dar acum cu atât mai mult acum. „

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte