Liverpool v Everton preview. Este Merseyside derby

merseyside derby

Astăzi este ziua Merseyside derby, cele două cluburi rivale ale orașului Liverpool, situate pe aceeași stradă, se înfruntă pe terenul de pe Anfield în al 228-lea derby.

Ambele echipe se află, la momentul Merseyside derby, situate în partea de sus a clasamentului, Liverpool se bate pentru un loc în Champions League iar Everton dorește o calificare în Europa League.
Cormoranii vor intra pe teren fără mijlocașul Adam Lallana, accidentat la națională, căpitanul Jordan henderson nu este încă pregătit după o absență de o lună iar atacantul Daniel Sturridge este în recuperare după șapte săptămâni de accidentare, dar nu este inclus în calculele tactice ale lui Jurgen Klopp.
Caramelele au probleme de lot, Seamus Coleman are dublă fractură după meciurile naționalei Irlandei, James McCarthy are întindere iar Funes Mori are probleme de menisc după meciurile Argentinei.

Citeste si:  Sezon incheiat pentru golgeterul lui Bournemouth
La capitolul statistici să amintim că Liverpool este neînvinsă de 12 meciuri contra caramelelor iar dacă iese neînvinsă și astăzi egalează recordul din 1978. Acesta este al 50-lea Merseyside derby din Premier league iar cormoranii au pierdut doar un meci din ultimele 20. Everton are 7 cartonașe roșii, în sezonul de Premier cu cele mai multe cartonașe roșii.
Se așteaptă un adevărat spectacol, astăzi de la ora 14.30 iar pariorii dau o cotă de 1,70 pentru trei goluri în meci.

[soccer-info id=’2′ type=’table’ style=’red_light’ /]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*