Lewis Hamilton: „Vreau să câștig titlul în mod corect”

Cu cinci Grand Prix până la sfârșitul sezonului, Lewis Hamilton este la 12 puncte în spatele lui Max Verstappen într-o luptă foarte strânsă pentru titlu. Dar, înainte de Marele Premiu al Mexicului, pilotul britanic a asigurat că nu vrea să câștige titlul datorită unei coliziuni la sfârșitul sezonului.

„Întotdeauna vreau să câștig în mod corect și, dacă trebuie să pierd, voi pierde și eu cum trebuie”, a spus pilotul Mercedes, joi, înaintea Marelui Premiu al Mexicului din acest weekend. Când a fost întrebat în același mod, Verstappen nu a răspuns diferit. „Voi concura la fel de tare ca Lewis și toți piloții și, bineînțeles, încerc să o fac mereu curat. ”

Citeste si:  Naomi Osaka dezvăluie că este însărcinată, dar așteaptă cu nerăbdare să revină la tenis anul viitor

Întrebarea a fost pusă celor doi piloți la câteva zile după ce șeful Mercedes, Toto Wolff, a comparat lupta lor pentru titlu cu cea dintre Ayrton Senna și Alain Prost în anii 1980. Dar între brazilian și francez, bătălia trecuse uneori limita, ca în Suzuka în 1989, când cei doi bărbați s-au ciocnit în primul tur, în timp ce se luptau pentru titlu. Descalificarea lui Senna i-a oferit coroana lui Prost, care abandonase.