Lewis Hamilton este pregătit pentru noul sezon, fizic și mental

Lewis Hamilton spune că se simte „fizic și mental la un alt nivel în acest an”, după un program încărcat de pregătire înaintea sezonului 2020.

Comentariile campionului mondial, de șase ori, au venit printr-un mesaj online oferit fanilor, înainte de debutul noului său sezon cu Mercedes, la sfârșitul acestei săptămâni.

Hamilton, 35 de ani, își propune să câștige un al șaptelea titlu mondial în acest sezon. El a spus săptămâna trecută că este cu cinci kilograme mai ușor decât greutatea sa de start din sezonul 2019. Lewis a adăugat că pregătirea lui a fost „diferită” și că a avut „o iarnă incredibilă”, inclusiv un timp prețios cu familia.

Câștigarea unui al șaptelea titlu mondial îl va aduce la același nivel cu titularul recordului Michael Schumacher, iar dacă își păstrează media de 10 trofee pe un sezon, începând din 2014, va depăși recordul lui Schumacher, de 91 victorii de Grand Prix.

„Anul trecut, am ajuns la teste cu multă greutate în apă și în jur de 78 kg. Anul acesta, am o greutate de 73 kg, mai am multe grăsimi de ars și mai mulți mușchi de adăugat, dar sunt pe drumul bun.”

Mercedes rulează pentru prima dată la Silverstone vineri, într-un test privat, iar testele de pre-sezon încep pe 19 februarie. Numărul de zile de testare, înainte de prima cursă din Australia, din 15 martie, a fost redus de la opt la șase în acest an.

Hamilton a spus: „Trebuie doar să încercăm să fim mai eficienți în programul nostru de testare, deoarece avem mai puțin timp și mai avem multe de făcut.”

Citeste si:  Mark Cavendish revine pe şosea în Turul Yorkshire

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*