LeBron James şi Stephen Curry sunt preferaţii fanilor pentru NBA All Star Game 2018

LeBron James, superstarul lui Cleveland Cavaliers, şi Stephen Curry, coordonatorul-vedetă al campioanei Golden State Warriors, se află în fruntea consultării publice pentru All Star Game 2018, meciul în care se vor înfrunta cei mai buni jucători din liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), pe 18 februarie la Los Angeles, informează AFP.

Conform datelor prezentate de NBA, James totalizează peste 1,62 milioane de voturi, depăşindu-l pe grecul Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks, 1,48 milioane), care era săptămâna trecută cel mai votat jucător.

Kyrie Irving (Boston Celtics) ocupă locul al treilea în Est, devansându-i pe Joel Embiid (Philadelphia 76ers) şi Kristaps Porzingis (New York Knicks).

În Vest, Stephen Curry a obţinut până în prezent 1,37 milioane de voturi, fiind urmat de Kevin Durant, coechipierul său de la Warriors, cu 1,33 milioane, în timp de James Harden (Houston Rockets), ocupă locul al treilea (978.540), în faţa celui mai bun jucător al sezonului trecut, Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder).

Citeste si:  Stephen Curry a reusit un nou record in NBA

Consultarea publică, realizată pe reţelele de socializare şi pe internet, se va încheia pe 15 ianuarie. Ea reprezintă 50% din votul final, cealaltă jumătate venind de la jucătorii din NBA şi ziariştii de specialitate.

Numele celor zece titulari vor fi dezvăluite pe 18 ianuarie, iar cele alte rezervelor, alese de antrenorii din NBA, pe 23 ianuarie.

Pentru prima oară, All Star Game nu va opune cei mai buni jucători din Conferinţa de Est celor din Conferinţa de Vest. Căpitanii celor două echipe, ale Estului şi Vestului (jucătorii care au primit cele mai multe voturi), vor stabili componenţa echipelor lor, urmând să-şi aleagă în mod liber coechipierii de pe lista jucătorilor selecţionaţi. (agerpres.ro)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*