Lazio: Șapte luni au trecut fără căpitanul Lulic

Bosniacul a răspuns pe rețelele de socializare la zvonuri care vorbeau despre o carieră în pericol: „Îmi tratez glezna accidentată cu cei mai buni specialiști”.

Cei șapte teribili. Aceasta nu este caricatura filmului western al lui John Sturges, ci lunile care au trecut de la ultimul joc al lui Senad Lulic. Căpitanul lui Lazio nu a mai intrat pe teren din 5 februarie. Apoi, o infecție la glezna stângă l-a scos din calcule. Două operații pentru bosniac și încă nu este disponibil, atât de grav încât a sărit întreaga izolare a lui Lazio din Auronzo (s-a încheiat ieri). „Îi lipsește Lulic tuturor – a explicat ieri Inzaghi la o conferință de presă -. El este căpitanul nostru, am o relație specială cu el. Face totul pentru a-și reveni, din păcate nu a rezolvat încă, dar sunt încrezător pentru că este foarte hotărât”. De fapt, Lulic a publicat o postare pe Instagram în care răspunde celor care, în ultimele zile, au emis ipoteza că ar putea fi exclus din lista campionatului și că chiar și cariera sa este în pericol.

Citeste si:  Ruse și Niculescu au fost eliminate în turul secund de la WTA Praga

„Zi de zi citesc știri nefondate despre starea mea fizică și despre viitorul meu – a scris căpitanul pe rețelele de socializare -. Singurul adevăr este că am grijă în Italia, cu cei mai buni specialiști, să îmi rezolv problemele. Lucrez din greu zi de zi pentru a mă întoarce-te pe teren cât mai curând posibil „.

Scopul este de a reveni, și pentru că Lazio fără Lulic suferă de ani de zile. În sezonul care tocmai s-a încheiat, biancoceliștii, fără căpitan, au pierdut 7 meciuri din 18. Din 2016 pănă în prezent, bosniacul a ratat 30 de meciuri de ligă, în care Lazio a câștigat 42 din cele 90 de puncte disponibile (doar 46 % din total). Cu o medie de 1,4 puncte pe meci (cel înregistrat în cele 30 de meciuri fără căpitan din 2016 încoace) Lazio ar termina campionatul cu doar 53 de puncte.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*