Lady Dzeko: „Jocuri, citit și gătit, astfel Edin și cu mine trăim cu virusul”

Soția căpitanului romanist povestește noua viață, mâine bombardierul împlinește 34 de ani, dar nicio petrecere nu va fi.

Teama de coronavirus care, inițial, li s-a părut ca fiind doar o gripă, poate puțin mai agresivă, a dus  acum izolarea acasă, „cu ieșirea numai pentru a face cumpărăturile, niciodată în perechi și cel mult un drum la farmacie, unde intră două persoane simultan.

Amra Dzeko, soția lui Edin Dzeko, căpitanul Romei, este una dintre primele soții care a povestit cum trăiesc ea și familia ei cu noua realitate. Unii jucători străini ai clubului AS Roma, în ultimele zile, s-au gândit să se întoarcă acasă, în special cei fără familie. Cu toate acestea, clubul i-a sfătuit să nu o facă și astăzi, practic, toată lumea se află în casele lor romane  pentru a aștepta trecerea starei de urgență.

În aceste zile – povestea Amra Dzeko pentru klix.ba – rămânem acasă și încercăm să facem cât mai multe lucruri cu copiii. Avem norocul să trăim la Roma, vremea este aproape întotdeauna bună, avem o grădină, unde putem face multe lucruri și avem un fel de parc aici, unde nu este posibil să găsim mulți oameni. Ne jucăm, citim, antrenăm, gătim împreună și încercăm să nu-i facem pe copii să se simtă panicați”.

Amra Dzeko precizează clar, deși acum câteva săptămâni nu a crezut așa:„ Trebuie să recunosc că nu a fost așa, dar acum nu îmi pasă de asta. Roma nu se află într-o situație atât de îngrozitoare ca în Italia de Nord, dar există aceleași măsuri și acest lucru este corect. Este totul închis, nu poți să vezi prieteni, să faci nunți, înmormântări sau petreceri de naștere … „

De aceea, mâine, ziua în care Edin își va sărbători 34 de ani, petrecerea va fi în principal socială. Nicio petrecere pentru ziua de naștere a căpitanului Romei: „Cu siguranță se simt panica și frica – spune Amra Dzeko – și oamenii vorbesc doar despre asta. Acum nu mai rămâne decât să sperăm că lucrurile se vor îmbunătăți. Nu numai în Italia, ci în toată lumea ”.

Citeste si:  Begu a fost învinsă de Andreescu, la Indian Wells

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*