Hertha Berlin a anulat antrenamentele și a intrat în carantină

coronavirus

Echipa germană Hertha Berlin dorea să înceapă din nou antrenamentul echipei, marți (17 martie 20), după trei zile cu planuri individuale de antrenament, la Schenckendorffplatz.

Cu toate acestea, după ce un jucător din echipa profesională a echipei a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a fost hotărâtă o carantină internă de 14 zile pentru toți jucătorii echipei, precum și pentru staff-ul de antrenori și partea administrativă.

„Jucătorul s-a plâns de simptomele obișnuite și l-am separat imediat de grup. Un test a arătat apoi un rezultat pozitiv pentru virus. Toți jucătorii din echipa noastră trebuie să rămână acasă pentru următoarele două săptămâni, care include și un plan individual de antrenament. Vom vedea acum dacă mai sunt cazuri, deoarece depinde de revenirea la pregătirea echipei „, a spus medicul echipei Dr. Uli Schleicher.

Citeste si:  Naomi Osaka dezvăluie că este însărcinată, dar așteaptă cu nerăbdare să revină la tenis anul viitor

Michael Preetz a comentat: „Având o dezvoltare atât de rapidă în numărul de cazuri, era de prevăzut ca mai devreme sau mai târziu virusul să ajungă și în echipă. Cel mai important este că toată lumea respectă regulile. Trebuie să acceptăm situația așa cum este acum”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*