Kyrgios, Barty merg la Wimbledon fără încălzirea pe iarbă

Kyrgios, Barty merg la Wimbledon fără încălzirea pe iarbă

Cele două mari vedete de tenis din Australia vor începe campaniile de la Wimbledon fără a juca turnee pe terenuri de iarbă, în săptămânile anterioare. Nick Kyrgios și Ash Barty sunt în diferite părți ale lumii, dar ambii se confruntă cu pregătiri neortodoxe înaintea celui de-al treilea mare șlem al anului.

Kyrgios plănuise să părăsească Australia în Europa cu aproximativ două săptămâni în urmă, dar o durere la nivelul gâtului și umărului i-a întârziat plecarea. Tânărul de 26 de ani urmează să urce miercuri într-un zbor cu destinația Anglia, lăsându-l doar patru zile să se antreneze pe suprafața sa preferată înainte ca turneul să înceapă luni.

Iarba este suprafața de joc preferată a lui Kyrgios, iar echipa sa nu este prea preocupată de lipsa de antrenament pe terenurile de iarbă de la All England Club.

Kyrgios nu a mai jucat în turneu de la eliminarea din turul trei al Australian Open, în februarie. Absența sa s-a văzut în clasamentul său, coborând la numărul 58, ceea ce înseamnă că va înfrunta unul dintre primii favoriți până în cea de-a treia rundă cel târziu.

Citeste si:  Primii șase jucători valoroși de tenis vor fi în carantină, în Adelaide

Între timp, Barty a jucat o grămadă de meciuri tenis de când a a fost eliminată în sferturile de finală la Melbourne Park, însă o accidentare i-a înrăutățit campania de la French Open, după ce a jucat tenis superb în turneele premergătoare.

Numărul 1 mondial nu a jucat niciun turneu principal pe suprafața ei preferată, dar a mers pe rețelele de socializare pentru a indica faptul că va fi în formă și va va fi pregătită luni. „Pași pentru bebeluși”, Barty a titrat un videoclip cu exersarea ei.

 

Sari la bara de unelte