Kimi Räikkönen câștigă premiul Acțiunea anului

Pornirea excepțională a lui Kimi Räikkönen în Marele Premiu al Portugaliei a fost declarată Acțiunea Anului la ceremonia de decernare a premiilor FIA, vineri.

Ceremonia de premiere tradițională FIA post-sezon, care se referă la toate disciplinele supravegheate de Federația Internațională, de la F1 la WTCR. a avut loc vineri la Geneva. Printre premiile așteptate, Kimi Räikkönen a primit premiul Acțiunea Anului.

FIA a răsplătit startul finlandezului la Portimao când a trecut de pe locul 16 pe grilă la poziția 6 după o singură tură. Pe o pistă ușor umedă, pilotul Alfa Romeo a profitat de anvelopele sale moi pentru a-i depăși pe mulți dintre rivali. În cele din urmă a terminat pe locul 11 ​​în această cursă câștigată de Lewis Hamilton.

Citeste si:  Kei Nishikori abandonează în semifinala de la Masters Madrid

Pilotul britanic a primit oficial al șaptelea trofeu de campion mondial, precum și premiul „Personalitatea anului” pentru implicarea sa în lupta împotriva rasismului și discriminării, dar și „Premiul special al președintelui FIA ”, împărtășit cu Michael Schumacher, pentru al șaptelea titlu mondial.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*