Circuitul WTA 2021 începe în Abu Dhabi

tenis wta

Sezonul WTA va începe la începutul lunii ianuarie în Abu Dhabi în loc de Shenzen și Auckland.

După începerea oficială a sezonului ATP, primele șapte săptămâni ale calendarului WTA sunt acum cunoscute. Sezonul începe cu turneul din Abu Dhabi în perioada 5-13 ianuarie. Calificările Australian Open vor avea loc la Dubai în perioada 10-13 ianuarie.

Jucătoarele se vor îndrepta apoi spre Melbourne, unde vor intra în carantină timp de două săptămâni înainte de Australian Open, care va începe pe 8 februarie. Trebuie remarcat faptul că turneele de la Auckland și Shenzen nu apar în acest prim calendar pentru sezonul următor.

Citeste si:  Kate Middleton uimește cu ținuta marca Wimbledon în timp ce iese pe teren cu Roger Federer

Două turnee WTA la Melbourne înaintea Australian Open

În schimb, două turnee WTA 500 vor avea loc la Melbourne imediat după perioada de carantină, în perioada 31 ianuarie – 7 februarie. Un WTA 250 ar putea fi organizat chiar în a doua săptămână a Australian Open. „Suntem mândri că putem anunța prima serie de turnee care vor începe sezonul, totul într-un mediu care va pune pe primul loc sănătatea și siguranța tuturor. Ne continuăm munca pentru a anticipa mai bine 2021 și a construi un calendar solid și fără riscuri ”, a declarat șeful WTA, Steve Simon.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*