Jürgen Klopp confirmă retragerea lui Diogo Jota (Liverpool) de la Cupa Mondială

Accidentat duminică în timpul victoriei lui Liverpool împotriva lui Manchester City, Diogo Jota nu va juca la Cupa Mondială din Qatar. Atacantul portughez este accidentat la gamba dreaptă, iar absența sa este „o chestiune de câteva luni”, potrivit lui Jürgen Klopp.

Liverpool aștepta vești de la Diogo Jota (25 de ani) și „chiar nu sunt bune”, după cum a declarat Jürgen Klopp, marți, într-o conferință de presă. „Este o accidentare destul de gravă la gambă și va trebui să se vindece”, a continuat Klopp.

„Este o veste foarte tristă pentru băiat, și pentru noi, evident, și pentru Portugalia”, a adăugat el. Jota (28 de selecții, 10 goluri) a fost retras în timpul timpului adițional, după ciocnirea cu Cetățenii, după ce a rămas destul de mult timp pe teren. Întrebat cum a primit jucătorul vestea, Klopp a răspuns: „Este Diogo, este surprinzător de calm în acest moment. Este un băiat deștept. Știa asta deja când l-am scos de pe teren. Ne-a explicat ce s-a întâmplat, știa că este o accidentare gravă și că îi va afecta visul la Cupa Mondială”.

Citeste si:  Cîrstea a pierdut de la 5-0 în decisiv!