Hobart International se pregătește pentru o mare revenire în ianuarie 2023

Cea de-a 28-a ediție a Hobart International, un turneu WTA 250, va avea loc la Hobart în perioada 7-14 ianuarie 2023.

The Hobart International, cel mai important eveniment internațional de tenis din Tasmania, își va face o revenire mult așteptată la Domain Tennis Center în perioada 7 – 14 ianuarie 2023, după o pauză de doi ani.

Peste 50 dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume vor călători la Hobart pentru a concura la cea de-a 28-a ediție a turneului de nivel WTA 250, înaintea Australian Open.

Treizeci și doi de jucători și 16 perechi de dublu vor participa la extragerile de simplu și, respectiv, de dublu, atunci când vor concura pentru o cotă de 250.000 USD în bani și puncte de clasament mondial.

Citeste si:  Româncele și-au aflat adversarele la Australian Open

Directorul Turneului Internațional de la Hobart, Darren Sturgess, așteaptă cu nerăbdare să-i întâmpine pe jucători și fani, deoarece tenisul internațional se întoarce în Tasmania, în această vară australiană.

„Suntem încântați să confirmăm că Hobart International, evenimentul internațional de tenis de lungă durată al statului, va reveni cu forță în luna ianuarie, ca parte a verii australiane de tenis din 2023”, a spus Sturgess.

„Între 7 până în 14 ianuarie, Tasmania va găzdui o cohortă de jucători experimentați și vedete emergente la Domain Tennis Centre.

„Doi dintre campionii noștri recenti au folosit Hobart International ca o trambulină către succesul de Grand Slam, Elena Rybakina câștigând Wimbledon în acest an și Sofia Kenin, care a câștigat Hobart în 2019, câștigând în continuare Australian Open”.