Jurgen Klinsmann și-a dat demisia de la Hertha Berlin

Antrenorul german Jurgen Klinsmann și anunțat retragerea de la cârma echipei Hertha Berlin, după zece luni în care a condus-o.

O declarație de pe site-ul clubului scrie: „Jurgen Klinsmann și-a dat demisia din funcția de antrenor principal al Hertha Berlin, cu efect imediat. El a informat marți clubul (despre decizia sa). Alexander Nouri cu actuala echipă de antrenor va prelua conducerea echipei”.

„Am fost surprinși de această evoluție din această dimineață, mai ales după colaborarea cu privire la transferurile de jucători în fereastra de transferuri din iarnă, care a fost intensă pentru Hertha Berlin și nu au existat semne în acest sens” a comentat directorul general al lui Hertha Berlin, Michael Preetz.

Citeste si:  Seahawks și Texans câștigă runda de wildcard in NFL

Klinsmann a publicat o declarație pe pagina sa oficială de Facebook în această dimineață în care spune: „Mai ales în lupta cu retrogradarea, unitatea, coeziunea și concentrarea sunt elementele cele mai importante. Dacă nu sunt garantate, nu pot profita de potențialul meu de manager și nici nu pot să-mi îndeplinesc responsabilitățile”.

Jurgen Klinsmann a avut zece meciuri cu Hertha Berlin cu un palmares de trei victorii și trei egaluri.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*