Jucatorii lui Leicester interzisi intr-un club londonez

Jucatorii lui Leicester interzisi intr-un club londonez

Jucatorii liderului Premier League, Leicester City, nu au fost lasati sa intre intr-un club de noapte din Londra si au fost nevoiti sa astepte ca jucatorii lui  Tottenham  sa soseasca in club.

Danny Drinkwater , Andy King , Matty James si Ben Hamer nu au fost lasati sa intre in clubul Mayfair sambata noaptea, ei dorind sa sarbatoreasca ziua lui  Drinkwater care a implinit 26 de ani. Acest lucru s-a intamplat la cateva ore dupa meciul castigat de Leicester in fata lui  Watford cu scorul de 1-0, marindu-si avansul in Premier League la cinci punte fata de Tottenham.

Insa pozitia lor de lideri ai clasamentului nu i-a ajutat sa intre intr-unul din cluburile de noapte de top din Londra.

Citeste si:  Tony Parker nu mai joaca acest sezon

In timp ce cei patru incercau sa convinga agentii de securitate sa-i lase sa intre in club, trei jucatori ai lui Tottenham,  Hugo Lloris, Eric Dier si  Nacer Chadli intrau fara probleme in club. Dezamagiti, cei patru jucatori ai liderului din Premier League au plecat cu taxiul spre casele lor.

Insa, cel mai important,  Vulpile nu dau pe teren nici un semn ca s-ar da la o parte pentru a-i lasa pe jucatorii lui Tottenham sa le ia fata  in clasamentul Premier league.

Leave a Reply

Your email address will not be published.