John Isner se va retrage din tenis, după US Open

John Isner a anunțat că se va retrage din tenisul profesionist după US Open-ul din acest an.

Înaltul jucător american va juca al 17-lea US Open consecutiv, care va fi, de asemenea, ultimul său turneu profesionist de tenis.

Acest lucru a fost anunțat pe pagina de Instagram a lui Isner, unde a deschis cu următoarea declarație: „Vine un moment în cariera fiecărui sportiv în care trebuie să decidă să închidă. Pentru mine, acel moment este acum”, a spus Isner, citat de site-ul ATP.

„Nu am luat această decizie cu ușurință, dar simt că este calea corectă de urmat. Când am părăsit Universitatea din Georgia în 2007, nu mi-aș fi putut imagina cum să joc 17 ani în Turul ATP. Desigur, sunt nenumărate meciuri pe care mi-aș dori să le pot avea înapoi, dar sunt mândru de ceea ce am reușit să realizez. Călătoria nu a fost deloc incredibilă.”

Citeste si:  PSG ofera 13 milioane euro lui CSKA pentru Honda

Isner a fost implicat în câteva meciuri memorabile, printre care faimosul meci de la Wimbledon cu Nicolas Mahut care s-a încheiat cu un set final 70-68.

Înainte de a-și termina cariera sportivă, Isner va participa la dublu cu Jack Sock, precum și la simplu la US Open, care începe luni. tenisinfo.ro