Joey Barton, mijlocașul lui Rangers, acuzat de pariuri

Mijlocașul echipei scoțiene Glasgow Rangers, Joey Barton, este acuzat că a încălcat regulile jucând la pariuri sportive.

Joe Barton, 34 de ani, este acuzat de Federația Scoțiană de Fotbal că a plasat 44 de pariuri în perioada 1 iulie-15 septembrie a acestui an. Barton s-a reîntors la club în această săptămână după o suspendare de trei săptămâni dictată de club.

Jucătorul are termen până în 12 octombrie să răspundă la acuzații iar audierile vor fin în 27 octombrie. Până acum comisia disciplinară a suspendat 33 de jucători, antrenori și arbitrii pentru plasări de pariuri.

Citeste si:  Campionatul de fotbal din Belgia a fost suspendat

În mai, mijlocașul lui Partick Thistle, Steven Lawless, a primit o suspendare de 6 meciuri după ce a fost acuzat că a pariat 513 meciuri. Doi foști jucători de la Rangers, Steve Simonsen și Ian Black, au fost deasemenea suspendați mai multe partide pentru pariuri, în anii trecuți. 

Atacantul echipei Dunfermline, Michael Moffat, a fost suspendat 4 meciuri în 2014 după ce a fost prins că a pariat pe 7 meciuri, din care 6 meciuri erau ale echipei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*