Ioana Loredana Roșca are nevoie de bani pentru a-și continua o carieră întreruptă de suferință!

Ioana Rosca

Un ghinion teribil a făcut ca ascensiunea jucătoarei de tenis Ioana Loredana Roșca să fie întreruptă, în februarie anul trecut, după ce a urcat pe poziția 427 WTA, cea mai bună a carierei sale.

În finala turneului TTF de la Andrezieux-Boutheo, din februarie 2017, dotat cu premii în valoare de 60.000 de dolari, evoluția excelentă a echipei de dublu Ioana Roșca și Ana Bogdan a fost întreruptă de o accidentare groaznică a Ioanei, la o minge a căzut și nu a mai putut continua. Au urmat luni de chinuri și eforturi pentru refacere, intervenții chirurgicale la genunchiul accidentat și mersul în cârje. Ioana Roșca a strâns din dinți și a dus procesul de recuperare până la capăt, astfel că la sfârșitul lunii octombrie 2017 a revenit pe terenurile de tenis, în meciurile oficiale. Chiar dacă timid și doar la câteva turneee, Ioana Roșca și-a intrat în mână iar în luna ianuarie a ajuns în finala ITF de 15.000 de dolari de la Hammamet, acumulând primele puncte pentru intrarea în clasamentul WTA, după un an de pauză.

Citeste si:  Paula Badosa se pregătește să revină la acțiune în Doha, după ce a ratat Australian Open și Abu Dhabi
Zilele acestea, Ioana Loredana Roșca a deschis o pagină web în care a anunțat că are nevoie de suportul oricărui om de bună credință pentru a o ajuta cu donații pentru a-și putea continua visul de a juca tenis la cote înalte, unde a fost forțată să abandoneze acum un an.

Pagina de strângere de fonduri a jucătoarei este aici GO FUND ME

Ioana Loredana Roșca este o specialistă a jocului de dublu, fiind câștigătoare la Roland Garros junior în anul 2014 și componentă a lotului României U14 și U16, împreună cu Ioana Ducu, are 12 titluri WTA de dublu în carieră, dar banii cheltuiți în perioada de refacere o țin departe de terenurile de tenis.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*