Finală cu ghinion pentru Ioana Roșca

Finală cu ghinion pentru Ioana Roșca

Cuplu inedit la turneul ITF de la ANDREZIEUX-BOUTHEO, Franța, turneu dotat cu premii în valoare de 60,000 de dolari, desfășurat pe o suprafață hard.

Pentru prima dată de aceeași parte a fileului, Ioana Roșca și Ana Bogdan au format un cuplu excelent, ajungând până în finala turneului. Din păcate un mare ghinion pentru Ioana Roșca, la o minge a căzut și nu a mai putut continua meciul.
”Am rotula luxată și aștept să văd investigațiile medicale, sper să nu am ligamentele rupte” a comentat Ioana Roșca, vizibil afectată de accidentare, neputând umbla decât cu cârje.

Citeste si:  Cagliari a schimbat antrenorul
”Am fost o echipă excelentă de dublu, deși am jucat pentru prima dată, mulțumesc Ioanei Roșca pentru momentele plăcute pe care le-am avut pe teren și în afara lui, sper într-o recuperare rapidă a ei” a scris Ana Bogdan pe instagram.
Partida a fost câștigată de perechea din Germania formată din Nicola Geuer și Anna Zaja.

  1. […] În finala turneului TTF de la Andrezieux-Boutheo, din februarie 2017, dotat cu premii în valoare de 60.000 de dolari, evoluția excelentă a echipei de dublu Ioana Roșca și Ana Bogdan a fost întreruptă de o accidentare groaznică a Ioanei, la o minge a căzut și nu a mai putut continua. Au urmat luni de chinuri și eforturi pentru refacere, intervenții chirurgicale la genunchiul accidentat și mersul în cârje. Ioana Roșca a strâns din dinți și a dus procesul de recuperare până la capăt, astfel că la sfârșitul lunii octombrie 2017 a revenit pe terenurile de tenis, în meciurile oficiale. Chiar dacă timid și doar la câteva turneee, Ioana Roșca și-a intrat în mână iar în luna ianuarie a ajuns în finala ITF de 15.000 de dolari de la Hammamet, acumulând primele puncte pentru intrarea în clasamentul WTA, după un an de pauză. Zilele acestea, Ioana Loredana Roșca a deschis o pagină web în care a anunțat că are nevoie de suportul oricărui om de bună credință pentru a o ajuta cu donații pentru a-și putea continua visul de a juca tenis la cote înalte, unde a fost forțată să abandoneze acum un an. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte