Incident în care este implicat Patrick Vieira: o anchetă deschisă de poliția britanică

Poliția din Merseyside a anunțat vineri o anchetă cu privire la incidentul de joi în care era implicat Patrick Vieira, care a fost provocat de un fan Everton înainte de a-l doborî la pământ.

Poliția britanică a anunțat vineri că investighează o altercație în care managerul Crystal Palace, Patrick Vieira, a lovit un suporter al Evertonului care a căzut la pământ, după ce acesta l-a atacat pe teren.

Mai multe videoclipuri postate pe rețelele de socializare îl arată pe fostul mijlocaș al echipei Franței îndreptându-se spre ieșirea de pe teren în haos, în mijlocul suporterilor Everton care sărbătoresc victoria (3-2) a echipei lor, condusă totuși cu 2-0 la pauză, și menținerea Toffees-urilor în Premier League.

Citeste si:  Alpine își întărește departamentul de motoare cu un nou director tehnic

Luat la injurii de un tânăr în pantaloni scurți și hanorac, Vieira ajunge să se întoarcă și să-l lovească cu o perie, care îl trimite la pământ, înainte de a fi împins de alți câțiva fani, apoi însoțit până la ieșire.

„Poliția din Merseyside investighează o altercație care a avut loc la Goodison Park în urma meciului Everton vs Crystal Palace de joi, 19 mai”, se arată într-un comunicat. „Colaborăm cu Everton FC pentru a colecta toate filmările CCTV disponibile și vorbim cu martori”, adăugând că nu a primit „nicio plângere oficială”.